Öppet vardagar

07.00 - 16.00

Glasbyte

personbilar

Att byta vindruta går på din försäkring

Har du halvförsäkring (kallas även delkaskoförsäkring) eller helförsäkring på bilen täcker det ett vindrutebyte. Dessa försäkringar täcker givetvis kostnaden för att byta även sido- och bakrutor.

Har du hel- eller halvförsäkringen betalar du enbart självrisken för att byta ruta. Kostnaden för självrisken varierar mellan olika försäkringsbolag men brukar ligga omkring 1500-3000 kronor.

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag vilket gör processen för dig som kund smidig. Detta innebär bland annat att vi kan hjälpa dig göra skadeanmälan och att vi sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag. När är vindrutan är bytt betalar du bara självrisken hos oss och sedan är allt klart.

Har du inte en försäkring som täcker vindrutebyte, till exempel om din bil bara är trafikförsäkrad, kan du höra av dig till oss för prisförslag. Vad det kostar att byta ruta utan försäkring varierar mellan bilmärken och modeller, därför gör vi alltid en offert vid förfrågan.

Lastbilar, bussar och husbilar

Vi erbjuder glasbyte på alla typer av lastbilar, bussar och husbilar. Dessa fordon erbjuder vi även mobil service. Vi kommer ut till din verkstad/garage för att reparera eller byta ut hela glaset. Mobil service är helt kostnadsfri och du som kund betalar endast självrisken på glasbytet, vi står för resten.

Entreprenadmaskiner

Står du ute i skogen med en trasig ruta på din skogsmaskin? Eller kanske på ett vägbygge med ett trasigt glas på grävmaskinen? Oavsett vart du och maskinen befinner sig så försöker vi alltid hjälpa till med att lösa problemet.

Om maskinen är försäkrad hjälper vi givetvis er med kontakten med försäkringsbolaget och ni betalar endast självrisken. Vi står för kostnaden vid utkörning.

Övriga fordon

Våra glasleverantörer

Vill du att vi ringer upp dig?