Öppet vardagar

07.00 - 16.00

Fördelar med solfilm

Solfilm på bilfönster är en uppskattad metod som har flera goda effekter vilka gör skillnad för både bilens skick samt för förarens och passagerarnas upplevelse av bilresorna. Till exempel så reducerar solfilmen blekning på bilens inredning och tar bort reflektioner som kan vara störande under körningen.

Filmen på rutorna ger ett UV-skydd som tar bort 99% av den skadliga strålningen och det minskar värmeinsläppet så pass effektivt att den stoppar 65% av solens strålningsvärme. På det sättet blir resorna under varma dagar betydligt behagligare för både barn, djur och vuxna medpassagerare. Med solfilm får man också ett väldigt effektivt insynsskydd vilket kan vara en trygghet att ha när bilen står parkerad.

Ännu en värdefull fördel är att solfilm ger ett visst personskydd ifall olyckan skulle vara framme och ni råkar ut för en krock eller kolliderar med ett djur. Den bidrar nämligen till att hålla ihop den splittrade rutan och minskar på så sätt risken för skador av glasfragment. Förutom säkerhet och behagligare bilresor så är montage av solfilm ett ganska enkelt sätt att ändra uttryck och utseende på sin bil, vilket är en anledning så god som någon.

Kostnad

Priset skiljer sig beroende på bilmodell och antalet rutor solfilm ska monteras på.
Ring oss på: 010-303 02 70  
Eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett prisförslag inom kort!

    Tidigare arbeten

    Leverantörer

    Vill du att vi ringer upp dig?